Obsah

2019_11_13 - Turnaj ve stolním tenise

Základní škola ve spolupráci s oddílem stolního tenisu uspořádala dne 13. listopadu již druhý ročník turnaje jednotlivců a dvojic v ping pongu. Turnaje se zúčastnilo celkem 36 žáků druhé stupně. Ti byli následně rozděleni do čtyř turnajů chlapeckého, dívčího a každý z nich ještě na singl a double turnaj. Bylo odehráno celkem na 194 zápasů na šesti stolech. Tato enormní zápasová zátěž se odehrála během pěti hodin, když si žáci turnaj organizovali sami a to tak, že si museli časově rozvrhnout své zápasy, jak v turnaji jednotlivců, tak v turnaji dvojic. Hrálo se systémem na dva vítězné gemy do 11 bodů.

V chlapeckém turnaji jednotlivců se na třetím místě umístil Frömel Šimon (8.B), na druhém místě Patrik Vojtašek (8.B) a turnaj vyhrál Jelínek Jakub (7.B). Vítěz musel sehrát celkem 11 zápasů postupně ve skupinách a ve vyřazovacím pavouku. Chlapecký turnaj dvojic ovládli hráči Zezulka Tomáš (9.B) spolu s Honzou Halenkou (9.B). Na druhém místě se umístil Vojtašek Patrik (8.B) a Šimon Frömel (8.B) a na třetím místě se pak umístila dvojce Cetkovský Pavel (7.B) a Jelínek Jakub (7.B).

V dívčím turnaji jednotlivců jasně dominovala Bicanová Elena (7.B), která neprohrála ani jeden zápas. Na druhém místě skončila Valentýna Dohnalová (9.B) a na třetím místě Ossosová Lucie (7.A). V dívčím turnaji dvojic byla nejlepší Martina Mrázková (9.B) s Navrátilovou Ivou (9.B), na druhém místě Jelínková Barbora (7.B) a Bicanová Elena (7.B) a na třetím místě Šoukalová Ema (9.B) a Dohnalová Valentýna (9.B).


Vytvořeno: 14. 11. 2019
Poslední aktualizace: 14. 11. 2019 07:05
Autor: